Winkelwagen

Mini Cart

30
JAN '24
Geschreven door: Britt

Maatkostuum voor een bruiloft

Je trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in je leven, en het vinden van het perfecte trouwpak is een essentieel onderdeel van deze speciale dag. Bij LUTZ begrijpen we de waarde van dit moment en bieden we een unieke ervaring aan voor de bruidegom. Een ervaring die evenzeer geldt voor familieleden of andere gasten van de bruidegom die ook willen schitteren in stijl op deze belangrijke gelegenheid.

Een verfijnde collectie voor bruidegom en gasten

We begrijpen dat het uitzoeken van de perfecte outfit een essentieel onderdeel is in de voorbereiding. Bij LUTZ bieden we een exclusieve collectie aan pakken voor de bruidegom en zijn bruiloftsgasten. Met uiterste zorg hebben we een assortiment samengesteld van zelf uitgekozen stoffen en perfect op elkaar afgestemde combinaties. Ongeacht de sfeer van de bruiloft, biedt onze collectie diverse mogelijkheden die passen bij diverse smaken en stijlen. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte outfit.

Maatwerkservice trouwkostuum

Een bruiloft vereist een bijzondere stijl, en er is niets dat de perfecte pasvorm van een maatkostuum evenaart. Het maatwerk van LUTZ is laagdrempelig en start al vanaf €798,-. Je hebt keuze uit een veelzijdige collectie stoffen van exclusieve Italiaanse weverijen. Onze maatwerkspecialist vertaalt jouw wensen tot in kleinste detail door naar het ultieme maatpak. Ontdek meer over een trouwpak op maat laten maken bij LUTZ.

Welke dresscode ook geldt voor de bruiloft, met een op maat gemaakt pak sluit je naadloos aan bij de sfeer van de gelegenheid. Ontdek de mogelijkheden van maatwerk bij LUTZ en laat ons meedenken over een stijl dat bij het thema van de bruiloft past.

1. Casual Chique

Voor zomerse bruiloften is casual chique een vaak voorkomende dresscode. Het vraagt om een comfortabele stijl van lichte, ademende stoffen in neutrale kleuren. Het maatwerk wordt afgestemd op de informele elegantie van een warme huwelijksceremonie.

2. Cocktail

Als de dresscode meer leunt naar een chique cocktailsfeer, bieden wij de mogelijkheid om het maatwerk zo te verfijnen dat jouw outfit perfect aansluit bij deze ambiance. Onze collectie omvat hoogwaardige stoffen en wordt verrijkt met zorgvuldig gekozen details. Met een moderne snit en doordachte accenten benadruk je op sublieme wijze jouw eigen stijl.

3. Black-tie

Voor formele bruiloften met een black-tie dresscode biedt ons maatwerk ook de mogelijkheid om een smoking te creëren. Strak gesneden, en met oog voor detail, zal een LUTZ smoking jouw voorzien van een elegante, klassieke uitstraling. De smokings belichamen niet alleen een tijdloze stijl, maar ook precieze verfijning die jouw laat stralen met onmiskenbare allure.

Ongeacht de dresscode van de bruiloft of jouw persoonlijke stijlvoorkeur, ben je bij LUTZ aan het juiste adres voor het perfecte kostuum. Met een indrukwekkende collectie op maat gemaakte kostuums in de winkel en optie tot het zelf samenstellen van een uniek stuk, vormt LUTZ de perfecte uitvalbasis voor wie een bruiloft op de planning heeft staan. Maak nu een afspraak of bezoek onze winkel in Vinkeveen.

Bruiloft jurken voor vrouwelijke gasten

Een bruiloft is een prachtige gelegenheid om jezelf te verwennen met een elegante outfit. Naast een stijlvol kostuum voor heren, biedt LUTZ ook een schitterende collectie voor vrouwelijke gasten. Eerder bespraken we al over alle do’s en don’ts bij het kiezen van een bruiloft jurk in onze blog over bruiloft jurken voor gasten. Benieuwd naar de collectie van 2024? Laat je dan inspireren door deze wedding collectie voor dames.