Winkelwagen

Mini Cart

C.P. Company

Producten 1-24 van 67

Producten 1-24 van 67

C.P. Company

Ben je op zoek naar de herenkleding van het merk C.P. Company? Dan ben je bij LUTZ op de juiste plek. Of je nu op zoek bent naar een stoere jas, een stijlvolle trui of een tijdloos shirt, in ons assortiment van C.P. Company vind je het. Ontdek onze collectie van dit Italiaanse merk!

Het verhaal van C.P. Company

C.P. Company werd in 1971 opgericht door de Italiaan Massimo Osti, dezelfde man die later, in 1982, ook nog het bekende en populaire merk Stone Island zou oprichten. C.P. Company is onder andere bekend geworden als ontwikkelaar van een nieuwe techniek om kleding te voorzien van zijn kleur. Hierbij wordt het kledingstuk geverfd in plaats van dat er met voorgekleurde stoffen gewerkt wordt. Deze techniek werd ontwikkeld in de jaren 70 en vervolgens door veel andere merken overgenomen.

Verder is een deel van de collecties van C.P. Company geïnspireerd door militaire kleding. De stijl is dan ook vooral te omschrijven als stoer en casual; voor een Italiaans maatpak hoef je bij dit merk niet te zijn.

Ons assortiment C.P. Company herenkleding

In onze collectie van C.P. Company vind je verschillende soorten herenkleding. Bij ons kun je onder andere terecht voor:
• C.P. Company jassen
• C.P. Company truien
• C.P. Company sweaters
• C.P. Company polo's
• C.P. Company broeken
• C.P. Company mutsen
De designs van de C.P. Company herenkleding zijn over het algemeen stijlvol, maar rustig. Je zult niet snel uitbundige prints tegenkomen bij dit merk. Er zijn wel andere details die terugkomen in meerdere stukken, zoals de C.P. Company lens op de mouw.

Kom langs in onze winkel

Vind je het fijn om inspiratie op te kunnen doen in onze webshop, maar ook om kleding eerst in het echt te kunnen zien? Dan ben je van harte welkom in onze ruime winkel in Vinkeveen. Hier vind je ons volledige assortiment en daarnaast staan we er altijd voor je klaar om je – indien gewenst – te voorzien van meer informatie of persoonlijk advies. Zien we je snel?

Bij ons kun je ook profiteren van onze vermaakservice. Als je nieuwe kleding toch net niet helemaal goed past, kunnen wij ermee aan de slag om dit op te lossen. De vermaakservice is gratis voor kleding van nieuwe collecties.

C.P. Company kleding voor heren kopen?

De stijlvolle herenkleding van C.P. Company bestel je gemakkelijk in onze webshop. Bij ons profiteer je van een gratis verzending bij bestellingen vanaf 50,-. Daarnaast sturen we het nog dezelfde dag op als je van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt. Verder ben je natuurlijk ook welkom in onze winkel in Vinkeveen als je kleding liever in het echt koopt. Kom langs of bestel je nieuwe C.P. Company herenkleding online bij LUTZ!