Aanmelden ▼
Hofleverancier


Zo werkt het


Lutz Personal assistant

Doe de stijltest
Doe in 5 minuten de stijltest zodat we een compleet beeld krijgen van jouw voorkeuren, favoriete merken, kleuren, maten en budget.
 
Lutz Personal assistant

Unieke box kosteloos thuisgestuurd
Één of twee stijlvolle outfits op basis van jouw stijl, voorkeuren en budget kosteloos aan de deur bezorgd.
 
Lutz Personal assistant

Bepaal wat je zelf wilt houden
Pas de kleding in alle rust en gemak en bepaal wat je zelf wilt houden. Betaling volgt pas achteraf, nadat je jouw keuze hebt doorgegeven.


Begin direct! Start de stijltest.
 Wat is Lutz P.A.

Kleding kopen bij LUTZ gaat verder dan het vluchtig uitzoeken van een nieuwe broek, jas of top. Onze stijladviseurs verdiepen zich niet alleen in jouw stijl maar ook in jouw persoonlijkheid, jouw werk en jouw levensstijl. Want bij Lutz geloven we erin dat we onze klanten op die manier het beste kunnen bedienen. Dit zie je niet alleen terug in onze winkel in Vinkeveen, maar ook online via Lutz P.A.

Doe de stijltest
Via Lutz P.A. profiteer je van de professionele kennis en betrokkenheid van onze gedreven stijladviseurs zonder dat je de deur hoeft uit te lopen. Het gebruik is simpel. Geef door middel van de stijltest jouw voorkeuren, maten en budget aan en onze stijladviseurs stellen één of twee setjes op maat voor je samen. Mochten de adviseurs de behoefte hebben aan meer informatie, dan zullen ze indien gewenst telefonisch contact met je opnemen voor het beste stijladvies.

Betaal alleen voor jouw favorieten
Na het invullen van je gegevens, sturen we de setjes kosteloos in een unieke box naar het door jouw gewenste adres zodat je de kleding thuis in alle rust en gemak kunt passen. Je bepaalt helemaal zelf wat je wilt houden en wat je terug stuurt. Betaling volgt pas achteraf, nadat je jouw keuze hebt doorgegeven. Je betaalt niets extra’s voor het professionele advies van onze adviseurs. Wij vinden dat dit er gewoon bij hoort.

 Meer dan 150 merkenAnine Bing
 
Cambio
 
Closed
 
Denham
 
Incotex


Jacob Cohën Jeans Logo
Jacob Cohen
 
Marc Cain Collections
 
Stone Island